Μάκη μπορείς να μου εξηγήσεις τι σε έπιασε και δίνεις στην αράχνη σου να διαβάζει φιλοσοφία,
λογοτεχνία και κάθε λογής επιστήμη σε ακαδημαικό επίπεδο;
-Μα είναι φυσιολογικό, Σάκη.Δεν σου είχα πει πως θέλω να φτιάξω ιστό λόγιο;

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

mah kiss

Ο μοναχος (μονκ) Μακης ειναι θιβετιανος σαολιν λογιος φουμαντσου δαλαι λαμα ξυραφιου.Ειναι τοσο αγιος, που δεν εχει πει ποτε του τη λεξη οχι, σε κανενα.Ηταν ο ρηαλ λαηφ yes man.Επισης, ειχε διπλοτριπλοορκιστει μυστικα πως δεν θα παει ποτε με γυναικα (ουτε με αντρα, θα απεχει ρε παιδι μ).Ποτε ομως.
Ειναι τοσο χόλυ, που ο κακος κακιστος Σακης δεν μπορει να ανεχτει να υπαρχει ενας τοσο εναρετος,παρθενος και δεκτικος ανθρωπος.Γι αυτο καλει την πιο αποτελεσματικη του επισης κακιστη πρακτορα του σκοτους, την Ναμι, για να τον σπιλωσει.

Η Ναμι ηταν μια πανεξυπνη (και κακιστη) καλλονη, τοσο σεντάκτιβ που λεγεται πως δεν υπηρχε αντρας που να μπορουσε να της αντισταθει.Κανει ερευνες η Ναμι, και ανακαλυπτει τον ορκο αποχης του Μακη! Ετσι παει και τον γνωριζει γινεται και καλα φιλη του, και του προτεινει ενα ταξιδακι στην Ιαπωνια, την χωρα της αμαρτιας και της ακολασιας.Πηγαινουν εκει, και ενω ειναι σε ενα ξενοδοχειο που βλεπει τον ειρηνικο, η Ναμι κανει το σουρπραηζ ,πηγαινει μπροστα του και γδυνεται αισθησιακα.

Να εχει μεινει ο Μακης, η Ναμι να του μιλαει λαγνα, σε ακρως αποκαλυπτικες ποζες και  τεντωματα.Η καρδια του να χτυπαει δυνατα, και η Ναμι να του κανει την ερωτηση παγιδα: "Θελεις να κανουμε σεξ;"

Τελος του δρομου για τον Μακη.Ειτε θα αρνιοταν, με αποτελεσμα να σπασει τον ορκο της αποδοχης, ειτε θα δεχοταν με αποτελεσμα να σπασει τον ορκο της αποχης. "Τι να κανω... τι να κανω..." σκεφτεται ο Μακης κοιτωντας εξω στον ειρηνικο...

Ωσπου τελικα χτυπησε το "τσου, Ναμι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου