Μάκη μπορείς να μου εξηγήσεις τι σε έπιασε και δίνεις στην αράχνη σου να διαβάζει φιλοσοφία,
λογοτεχνία και κάθε λογής επιστήμη σε ακαδημαικό επίπεδο;
-Μα είναι φυσιολογικό, Σάκη.Δεν σου είχα πει πως θέλω να φτιάξω ιστό λόγιο;

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Douce X

Μακινα και Σακινα τρεχουν στο μαραθωνιο, ενω η φιλες τους  Μανια και Τανια ειναι κοντα στο φηνης λαην να τις προυπαντησουν οταν τερματισουν.
Στο μαραθωνιο αυτο οι αθλητες ετρεχαν ζευγαρια να σημειωσω.

Σε μια στιγμη λοιπον, περνουν πρωτες και χαιρονται πολυ! Τοσο πολυ, που χαιρετουν τον κοσμο τρεχοντας, στελνουν φιλακια, πετανε πενταευρα στους θεατες... Και οχι μονο αυτο, αλλα βοηθανε και τον κοσμο που παρακολουθει με τα προβληματα τους, δινουν συμβουλες, κανουν μασαζ, γυαλιζουν παπουτσια και γενικα ειναι τερατα αλτρουισμου.

Σε μια στιγμη ομως, ερχονται βολιδα αλλοι αθλητες απο πισω τους που φουλαρουν τις γαμπο-μηχανες τους αφου πλησιαζει το τερμα.Προσπαθουν Μακινα και Σακινα να διατηρησουν την πρωτια, αλλα τις προσπερναει ενα ζευγαρι.
Κι αλλο, κι αλλο, συνολο πεντε ζευγαρια τις προσπερνουν και ετσι κατρακυλουν στην εκτη θεση μερικες εκατονταδες μετρα πριν το τερμα.

Τοτε Σακινα και Μακινα δεν ειναι πια happy fun times, αλλα αρχιζουν και βριζουν! Κανουν χειρονομιες στους θεατες, δεν τους βοηθανε πια με τα προβληματα τους αλλα πηγαινουν και μαζευουν τα 5ευρα που ειχαν πεταξει,  απαιτουν και αλλα, φωναζουν πως επρεπε να πληρωνονται και τετοια χαζα.

Παρακολουθει η Τανια αναυδη με τα κυαλια, και ρωταει:
-Καλα ρε Μανια, τι επαθαν η Σακινα και η Μακινα και συμπεριφερονται ετσι;
-Μα δεν καταλαβες Τανια; Τις προσπερασαν και ειναι πλεον εκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου