Μάκη μπορείς να μου εξηγήσεις τι σε έπιασε και δίνεις στην αράχνη σου να διαβάζει φιλοσοφία,
λογοτεχνία και κάθε λογής επιστήμη σε ακαδημαικό επίπεδο;
-Μα είναι φυσιολογικό, Σάκη.Δεν σου είχα πει πως θέλω να φτιάξω ιστό λόγιο;

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Κανιβα Lee


Μια ομαδα γιατρων του κοσμου πεφτει (το αεροπλανο τους πεφτει, δεν εκαναν φρηφωληνγκ) στο γνωστο πια κανιβαλοχωριο της αφρικης.Τους πιανουν, στα κλουβια, και η χυτρα μπαινει στη φωτια (γιό,γιό).Εντρομοι οι γιατροι, αλλα κυριως ο επικεφαλης τους, επειδη ενω ηταν παραδοση να ελευθερωνουν δυο-τρεις, εκεινος θα φαγωνοταν σιγουρα και μαλιστα  μονο απο τον αρχηγο της φυλης.

Ο Μακούμπου ο κανιβαλος τριβει την κοιλια του με ανυπομονησια.
-Συγχωριανοι, υναμαι να σας υποειξω οτι εν εχουμε γευτει τετοιο εεσμα εω και εκαετιες.
Δεν ξερω αν το καταλαβατε, αλλα ο Μακουμπου ειχε καποιο προβλημα στην ομιλια, συγκεκριμενα μια αδυναμια να προφερει το γραμμα δελτα.Για παραδειγμα, οταν πηγαινε να αγορασει παγωτο, τον εστελναν στο ταχυδρομειο.Αυτο το κουσουρι ηταν ο λογος που τον κοροιδευαν και του εκαναν πλακες ο Τακουμπου και ο Σακουμπου.

Αυτη τη φορα, οι δυο τελευταιοι αποφασισαν να χοντρυνουν την πλακα.Συγκεκριμενα, ενω τεμαχιζαν και πετσοκοβαν το κυριως πιατο για βρασιμο, αφαιρεσαν τους ορχεις απο καθε γιατρο και τους εβρασαν ξεχωριστα, με σκοπο να τους φαει ο Μακουμπου, πραγμα αξιοθρηνητο για καθε κανιβαλο που σεβεται τον εαυτο του.

Εγινε ομως η στραβη, και ενω καθονται στο τραπεζι ολοι μαζι, το σιχαμερο πιατο καταληγει... στον αρχηγο!Εντρομοι Σακουμπου και Τακουμπου τρεχουν και ομολογουν στον Μακουμπου οτι εκαναν μλκια και πως αν το φαει ο αρχηγος σειρα εχουν εκεινοι!

Τρεχει ο Μακουμπου, ο αρχηγος μυριζει το εδεσμα και ξερογλειφεται, παιρνει το κουταλι και το γεμιζει, πλησιαζει ο Μακουμπου, λιγα νανοσεκοντ πριν φαει την κουταλια ο αρχηγος, και φτανει ο Μακουμπου τελευταια στιγμη!

-ΑΡΧΗΓΕ, ΣΤΑΜΑΤΑ! ΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΤΡΩΣ!
Σαστισμενος ο αρχηγος:
-Γιατι , Μακουμπου; Τι ειναι αυτο που τρωω;
Και απανταει ο Μακουμπου:
-Αρχιιατρος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου