Μάκη μπορείς να μου εξηγήσεις τι σε έπιασε και δίνεις στην αράχνη σου να διαβάζει φιλοσοφία,
λογοτεχνία και κάθε λογής επιστήμη σε ακαδημαικό επίπεδο;
-Μα είναι φυσιολογικό, Σάκη.Δεν σου είχα πει πως θέλω να φτιάξω ιστό λόγιο;

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

mikel



Ηταν ενας εβραιος νομας (απο τους νομαδες?) , ο Δενβαθ και περιπλανιοταν στην ερημο. Ηταν πολυ προσεκτικος, αφου στην ερημο καραδοκουσε μια συμμορια ληστων, βιαστων και δολοφονων, που αρχηγος τους ηταν ο περιβοητος Σίος.




Προχωρουσε λοιπον, ωσπου πιανει ανεμοθυελλα και χωνεται σε μια σπηλια να προστατευτει, οπου συνανταει το ετερο νομα, τον Μακη.Οταν καταλαγιαζει η καταιγιδα, συνεχιζουν παρεα.Τελικα τους τελειωνει το νερο και την εχουν πολυ ασχημα, και ο Δενβαθ παει να βρει νερο.

Οσο λειπει, ο Μακης ομως εντοπιζει ενα καταστημα Μικελ! "θα σκοτωνα τη μανα μου για ενα φρεντολατσινο σκουρκουμπινο", σκεφτεται, και παει προς τα εκει, φωναζοντας παραλληλα τον Δενβαθ, που το παιρνει χαμπαρι και αρχιζει να τον ακολουθει απο μακρια.

Πλησιαζοντας ομως ο Μακης, τι να δει! Το παραρτημα αυτο της ποταπης αλυσιδας παραγωγης διαρροιας ηταν στην πραγματικοτητα στεκι της συμμοριας του Σιου!

Αρχιζει να τρεχει προς τα πισω μανιασμενος, φωναζοντας στον Δενβαθ:

-Γυρνα πισω! Τρεχααα!
-Μα θελω φρεντερικο γκαρσινο λορκινο!
-Οχιιι! Ειναι παγιδα!!!
-Γιατιι;;;;
-Φυγε σου λεω!!!!

Αλλα να μην καταλαβαινει τιποτα! Φτανει στο καφε, παει να ανοιξει την πορτα να μπει, ωσπου πεφτει αποτομα μια απιστευτη παγωνια, και ο Μακης ουρλιαζει:
.
.
.
0°C !!!!!

--------

Σε ποιο δασος πηγαινε μεγαλος περσης αυτοκρατορας τους επισκεπτες του για να τους καλωσορισει;;

Στο δασος HiΔαρείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου