Μάκη μπορείς να μου εξηγήσεις τι σε έπιασε και δίνεις στην αράχνη σου να διαβάζει φιλοσοφία,
λογοτεχνία και κάθε λογής επιστήμη σε ακαδημαικό επίπεδο;
-Μα είναι φυσιολογικό, Σάκη.Δεν σου είχα πει πως θέλω να φτιάξω ιστό λόγιο;

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Ματ asha coup όλη

Επικρατει πολεμος στο μελλον.Η αυτοκρατορια των δηθεν δεχεται επιθεση απο την Φρουτοπια, και η εκβαση του πολεμου θα κριθει στην αμυνα της πρωτευουσας, την ΜαΤαΣακουπολη.

Επιθεσεις απο αβο(κομ)αντο, ακτιν(ιδι)ες λεηζερ, χημικα οπλα με σταφυλο-κοκκο, αλλα οι αμυνομενοι αντεχουν.Ωσπου η Φρουτοπχιανοι ριχνουν τα μεγαλα οπλα στη μαχη.Τεραστια ροδακινα-τανκς κυλουν απειλητικα προς την πολη απειλωντας να την καταστρεψουν!

Η μαχη λυσσαλεα, τα ροδακινα καταστρεφονται, τρια απο αυτα ομως περνουν τις εξωτερικες αμυνες και ειναι σε αποσταση αναπνοης απο την πολη.Τα δυο απο αυτα ειναι πολυ βαρια οπλισμενα, αλλα το πρωτο απο αυτα δεν εχει τιποτα.Ετσι η αεροπορια ορμαει στο δευτερο και στο τριτο ροδακινο.

Ελα ομως που αυτο ηταν αντιπερισπασμος,αφου το πρωτο ροδακινο ανοιγει κατι μπουκαπορτες, και αποκαλυπτει εναν τρομερο οπλισμο, ετοιμο να κανει την Ματασακουπολη σκονη!

Ο διοικητης της αεροποριας πιανει τον ασυρματο, για να διαταξει την αεροπορια να καταστρεψει την απειλη! Ομως ολοι εχουν εμπλακει στη μαχη πολεμωντας τα αλλα δυο ροδακινο και δεν μπορουν να φυγουν, εκτος απο δυο επιλεκτους πιλοτους μαχητικων, τον Γουάν και τον Άρδε.

Οποτε ο διοικητης πιανει απελπισμενα τον ασυρματο και φωναζει:

Γιου, Άρδε Γουαν!Γιαρμα ναμπερ ουαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου