Μάκη μπορείς να μου εξηγήσεις τι σε έπιασε και δίνεις στην αράχνη σου να διαβάζει φιλοσοφία,
λογοτεχνία και κάθε λογής επιστήμη σε ακαδημαικό επίπεδο;
-Μα είναι φυσιολογικό, Σάκη.Δεν σου είχα πει πως θέλω να φτιάξω ιστό λόγιο;

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Αρσενικη Ψιχα

Χιλιαδες χρονια στο μελλον, οι παγοι εχουν λιωσει, και τα κλιματικα σουρταφερτα εχουν προκαλεσει ενα τρελο ψυχος σε ολη τη γη, οπως στην ταινια Α.Ι. .Λογω αυτου του ψυχους, οι ανθρωποι απελπισμενα ψαχνουν πηγες ζεστασιας, και κλασικα μια απο αυτες ειναι το σεξ.Ετσι το επαγγελμα του ζιγκολο ειναι διαδεδομενο, και διαπιστωνεται οτι οι καλυτεροι σε αυτο, και αυτοι που παραγουν την περισσοτερη θερμοτητα ειναι οι αντρες με πλουσια, μεγαλα, τριχωτα και αρτια σχηματισμενα ... μπουτια.

Ενας ζιγκολο, ο Μακης ειχε θρυλικα μπουτια.Ηταν αναρπαστος, και αναρπαστο ηταν και το χωριο οπου γεννηθηκε, οπου οι περισσοτεροι γινονταν ζιγκολο, αφου ειχαν μπουτια αξεπεραστα.Μπουτια τζιτζι ρε παιδι μου.Το χωριο ετσι ονομαστηκε μπουτι τζιτζι.

Μια μερα ομως πεφτει ενας μετεωριτης στο χωριο αυτο, και ολοι , μαζι και ο Μακης αποτεφρωνονται.Νεος τοπ ζιγκολο που ολοι και ολες προσλαμβαναν για ζεστασια, ηταν ο αφροαμερικανος Γουλιαμ, που ηταν απο το διπλα χωριο, στο οποιο αν και εκαναν τα πραγματα λιγο αναποδα απο τα αλλα χωρια, εβγαζε ζιγκολο με μπουτια τουλαχιστον της μισης ποιοτητας...

Ο Γουιλιαμ λοιπον εμεινε στην ιστορια μετα τον Μακη.
Γουιλιαμ , ή οπως εγινε γνωστος:
" Ο Γουλι, ο μαυρος θερμαστης, απο το τζι μπουτι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου