Μάκη μπορείς να μου εξηγήσεις τι σε έπιασε και δίνεις στην αράχνη σου να διαβάζει φιλοσοφία,
λογοτεχνία και κάθε λογής επιστήμη σε ακαδημαικό επίπεδο;
-Μα είναι φυσιολογικό, Σάκη.Δεν σου είχα πει πως θέλω να φτιάξω ιστό λόγιο;

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

διαζευτικοι

-Σακη γιατι λες συνεχεια ή ? Και επιπλεον γιατι ανησυχεις συνεχεια; Στα ρωταω αυτα απο καθαρο ενδιαφερον, και σε καμια περιπτωση δεν ειναι στημενες ερωτησεις που προωθουν απιθανα σεναρια στην υπηρεσια του κακιστου ανεκδοτου που ακολουθει.

-Λεω συνεχεια ή , ή δεν λεω; Ειμαι διαζευτικος ή δεν ειμαι; Ανησυχω! Ανησυχω; Στην πραγματικοτητα Μακη, ειμαι επισημα διαζευτικος και γι αυτο ανησυχω κιολας - ειναι η καταρα του να εισαι διαζευτικος.
-Σοβαρα;
- Σοβαροτατα ή αστεια; Αν θελεις, θα παω στην παγκοσμια συναντηση διαζευτικων μεθαυριο και σε προσκαλω να ερθεις, η να μην ερθεις.
-Οκ, παμε.

Πηγαινουν λοιπον, μπαινουν στο χωρο της εκδηλωσης, και.... παντου, ολοι οι διαζευτικοι να φορανε σουτιεν, και να εχουν ενα βλεμμα ανησυχιας και εγρηγορσης! Μεχρι και ο Σακης βγαζει την μπλουζα του, και απο μεσα σουτιεν!
-Ρε Σακη τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα;
-Ειναι; Η μηπως οχι; Ανησυχω τωρα! Τα σουτιεν Μακη δινουν υπερδυναμεις σε εμας τους διαζευτικους, και τα χερια μας μεταμορφωνονται σε ακτινες καθαρης ενεργειας που σκιζουν τον αερα.... η μηπως οχι;
Ο Σακης να τον κοιταει με βλεμμα οικτου:
-Μαλλον οχι Σακη., νομιζω οτι...

Τοτε ομως ανεβαινει στο ποντιουμ ο μεγας-μαγιστρος-η-μηπως-δεν-ειναι για να χαιρετισει την εναρξη της εκδηλωσης, βαραει ενα γκονγκ, και ολοι μεσα στην αιθουσα σηκωνουν τα χερια ψηλα.

Το τι ακολουθει θυμιζει την καταστροφη του κοσμου στο childhood's end! Η γη να σειεται, ακτινες εκτυφλωτικου φωτος εκτοξευονται απο τα χερια των ανησυχουντων διαζευτικων που εχουν μετατραπει σε καθαρη ενεργεια!

Τοτε μεγας μαγιστρος κοιταει τριγυρω, χαμογελαει, αποκαλυπτει μεσα απο τη ρομπα του το σουτιεν του και λεει:
-ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ! Μπορει να μην εχουμε φινετσα, η μηπως εχουμε, μπορει , επειδη φοραμε σουτιεν να εχουμε αποχαιρετησει μια για παντα το γουστο και το στυλ η οχι, αλλα εκτοξευουμε ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ! ΗΜΗΠΩΣΟΧΙ! ΣΟΥΤΙΕΝ! ΣΟΥΤΙΕΝ ΠΑΝΤΟΥΥΥΥ
ΑΡΓΚ

Ξαφνικα παθαινει εγκεφαλικο απ'την πολλη ενεργεια, και σωριαζεται κατω!Τρεχουν ολοι κοντα του, και ο μεγας μαγιστρος σπαρταραει και παραμιλαει
-Δεν ειμαι στυλατος... και δεν με νοιαζει! Αργκ..... ακεραιος... πρεπει να γινει ακεραιος - κανενας ουρανος... αργκ!  κουπια.... ΠΟΛΕΜΙΚΑ , ραμπο! Τα σχολικα βιβλια... ΑΡΓΚ , αναποδα! Χωρις εψιλον! ........ Κ-κεραυνε... Κ-κεραυνε δεν λες αληθεια, Κ-κεραυνε! Το παιζεις μαγκας απο εκει ψηλα;!

Ολοι κοιτουν αποσβολωμενοι. Συνεχιζει:
-Γλυκα... φερτε μου γλυκα! Σου! Θελω ενα σου! Η μηπως να ΟΡΜΗΞΩ ΝΑ ΤΑ ΦΑΩ ΟΛΑ; ΘΑ ΦΑΩ ΔΕΚΑ, ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΘΑΝΩ!

Δακρυα κυλησαν στα μαγουλα του.
-Η μηπως οχι; Γιατι κατα βαθος ειμαι διαζευτικος.. ειμαστε ολοι διαζευτικοι, απο ολοκληρο τον κοσμο και ανησυχουμε... ανησυχουμε, η μηπως οχι;

και με την τελευταια του πνοη, πατησε *κλικ* στο τηλεχειριστηριο του cd player που κρατουσε, και απο τα τεραστια ηχεια ακουστηκε αυτο:
.... κλικ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου