Μάκη μπορείς να μου εξηγήσεις τι σε έπιασε και δίνεις στην αράχνη σου να διαβάζει φιλοσοφία,
λογοτεχνία και κάθε λογής επιστήμη σε ακαδημαικό επίπεδο;
-Μα είναι φυσιολογικό, Σάκη.Δεν σου είχα πει πως θέλω να φτιάξω ιστό λόγιο;

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

αντιυλη, παρτ του



Που πουλανε καλυμματα αυτοκινητων με γουνες;

Στα καρφούρ

---


Γιατι δινεις εξτρα οταν νοικιαζεις σπιτι εξοπλισμενο εναντιων των εντομων, που στο δειχνουν επαγγελματιες;

Γιατι ειναι με σιτες.

---



Ηταν ο Σακης, αλλοδαπος, μεγας Συγγραφευς και με phd στη Φυσικη και στη Χημεια.Ηταν τοσο sucks-essful, που μαζευονται ολοι οι ζαμπλουτοι καριοληδες της οικουμενης και του αναθετουν το υπερτατο εργο: Να κατσει να γραψει ολα τους τα περιουσιακα στοιχεια, σε ενα κειμενο, αλλα οχι κειμενο οτι κι οτι, αλλα κειμενο γιωτη: σε ενα κειμενο που αποτελειται απο αντιυλη, ετσι ωστε να ειναι ασφαλες απο κακοβουλα χερια. Του δινουν ετσι τα σχεδια για να φτιαξει χαρτι και γραμματα απο αντιυλη, τα παιρνει και στρωνεται στη δουλεια.

Οπως εφτιαχνε τα γραμματα ομως ο Σακης, διαπιστωνει οτι... λειπει το γραμμα ν! Μπορει αυτο να σας φαινεται σταρχιδιαμολ, αλλα οι μαυροτρυπικες υπερχορδες σε συνδυασμο με φερμιονικα μποζονια με σπιν 28/9, σημαινε πως μια ελλιπης ελληνικη γραμματοσειρα αντιυλης θα οδηγουσε σε ταχυτατη συστολη του συμπαντος, σε ενα εντροπικα θανατηφορο, αναποδο big bang!

Εντρομος ο Σακης παιρνει τηλεφωνο τον γαλλο κροισο, τον Ζαν Κλωντ Μουπώ.

-Γαλλε ζαμπλουτε, λειπει νι απο το γραμματοσειρα! Εγω τι κανω; (προφανως ο Σακης μιλουσε σπαστα ελληνικα)
-Ζε μα πελ Κλωντ, Σακη. Ανησυχουά πολυ με αυτο που ειπεσουά. Δυστυχως ο μονος που ειχε το γραμμα Ν ειναι ο Μακης, αλλα εχει πεθανει. Αφου δεν υπαρχει, τοτε θα αναγκαστουμε να αρχισουμε παγκοσμια κεφαλαιοκρατικη δικτατορια.

Εντρομος ο Σακης ψαχνει παντου για τον Μακη. Παρολα τα ασιχρα ψευδη των πλουσιων, τον βρισκει αλαηβ εντ γουελ, στην μεση ανατολη, στην ιερα πολη της Εχίζ Δη.Ο Μακης του εκμυστηρευεται πως το κειμενο που παει να φτιαξει ο Σακης θα δωσει στους καπιταλες υπερδυναμεις σουπερχηρο σπαηντερμαν.

-Και τι εγω κανω, Μακη;
-Ειναι απλο, Σακη. Τελειωσε το κειμενο, και μετα δεσε το κομπο σε διαφορα πραγματα! Με αυτο τον τροπο, η τεχνολογια της αντιυλης θα επεκταθει και θα γινει γνωστη στον λαο, και θα μπορει να την χρησιμοποιησει σπαζοντας τα δεσμα του και φερνοντας μια νεα εποχη τεχνολογικης αναπτυξης και ευημεριας! Η χρηση της αντιυλης θα ειναι ποια κοινος τοπος, και θα εκθρονιστουν τα σιχαμενα παρασιτα οι λεφταδες!
-Ωραια Μακη! Εγω κανω αυτο τωρα!

Οποτε καλει ο Σακης ολους τους πλουσιους και τους λεει θριαμβευτικα:


Κροισοι, με ποια νι; Κροισοι! Μα ζει, Μουπω στην Εχιζ-Δη. Εγω δενει με αντι-κειμενο, για χρηση!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου