Μάκη μπορείς να μου εξηγήσεις τι σε έπιασε και δίνεις στην αράχνη σου να διαβάζει φιλοσοφία,
λογοτεχνία και κάθε λογής επιστήμη σε ακαδημαικό επίπεδο;
-Μα είναι φυσιολογικό, Σάκη.Δεν σου είχα πει πως θέλω να φτιάξω ιστό λόγιο;

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Θανατος ισπανος



Αυτο εξελιχθηκε σε συγκινητικο και στεναχωρεθηκα


Ηταν ο Σακης, Σαλονικιος και ηταν 208 χρονων. Βλεπετε ειχε κανει συμφωνια με τον θανατο. Οταν ο τελευταιος ειχε κατι προβληματακια με την εφορια, ο Σακης του ειχε κανει μια εξυπηρετηση και ετσι ο Θανατος, παιδι με φιλοτιμο του ανταπεδιδε τη χαρη με αυτο τον τροπο. Επιπλεον, ξεροντας πως ο Σακης ηταν μανιωδης σκραμπλεριστας (του αρεσε το σκραμπλ), του επαιρνε δωρακια μεγαλα τετραγωνα με γραμματα του σκραμπλ, επιχρυσα και πλατινενια, συλλεκτικα κομματια, σμιλευμενα στα βαθη της κολασεως και στα πιο ομιχλωδη συννεφα του παραδεισου.

Τον πηραν χαμπαρι ομως ο θεος και ο διαολας, και σταματησαν την παραγωγη των γραμματων! Μεγαλο κριμα, αφου μονο το γραμμα Ρο ελειπε για να συμπληρωσει ο Σακης την αλφαβητικη συλλογη του! Ακομα χειροτερα, με πραξη νομο περιεχομενου, οπου νομο > 0, υποχρεωσαν το θανατο ειτε να σκοτωσει επιτελους τον Σακη, ειτε να χασει τη δουλεια του και να γινει admin στο ΣΦΙΚΚΑ!

Οργη και θλιψη ο θανατος, να αναγκαστει κανει κατι τετοιο στον καλυτερο του φιλο... Ομως ειχε ενα σχεδιο. Αν ηταν να αφαιρεσει τη ζωη απο τον Σακη, θα το εκανε μαζι με το καλυτερο δωρο! Αφου εστρωσε σχεδιο τζεημησμπωντ και μισχιω νημπ οση μπουλ, μπηκε στο θησαυροφυλακιο του θεου και εκλεψε ΤΟ ΡΟ, το πρωτο ΡΟ του συπαντος, το ΡΟ που φυλαει τις πυλες του παραδεισου (το γνωστο θυρο-ΡΟ), το ΡΟ στο κεντρο του λαμδα (ΡΟ κεντρο Λ), το ΡΟ στο καλαθι του Γουλιαμ !!!

Ετσι ο θανατος μπαινει στο σπιτι του Σακη λιγο πριν ξυπνησει, του καλοκαγαθου γεροντα και αφηνει το Ρο στο κεντρο της συλλογης του, της συλλογης που ηταν ημιτελης εδω και δεκαετιες και περιμενει. Ο Σακης ξυπναει, και κατεβαινει οπως καθε μερα να θαυμασει τα γραμματα του, Μπαινει στο δωματιο, κρατωντας παντα την κορνιζα με την φωτογραφια της πολυαγαπημενης του, και βλεπει τον Θανατο διπλα στην επιτελους πληρη συλλογη του... Χαμογελαει και συγκινηση, αφου ξερει πως ηρθε επιτελους η ωρα.

Ο Θανατος σφιγγοντας τα δοντια και συγκρατωντας ενα δακρυ, του γνεφει, και με μια αστραπιαια κινηση, χρατς! τον θεριζει με το δρεπανι του.

Ο Σακης πεφτει στα γονατα... Ξεψυχωντας, στρεφει την φωτογραφια της γυναικας του στην πληρη συλλογη του,, και συγκεκριμενα στο νεοαποκτηθεν γραμμα και λεει:


Αγαπη μου...

.

.

.

.

.

για δες και Ρο που διαλεξε, ο Χαρος να με παρει.






-----



Σακης-Μακης πανε να δουνε ενα αγωνα μποξ. Πρωτο ματς ο αμερικανος τουμπανοφορος Τζων Σμηθ, εναντιον ενος κακομοιριασμενου ακριδα ισπανου.

Ντινγκ!

Αρχιζουν τα μπουνιδια, ολα δειχνουν πως ο ισπανος θα φαει χωμα, αλλα σε μια στιγμη ακουγονται κατι περιεργοι εκκωφαντικοι συριγμοι και σειρηνες στον αερα, ο ισπανος ριχνει μια μπουνιτσα ,"παφ", και βγαζει τον αντιπαλο του νοκ αουτ!

Το πληθος να ζητωκραυγαζει, ενω ο σχολιαστης να φωναζει "¨ναι! Νικησε! Νικησε, οπως παντα!"

Δευτερο ματς, ο ισπανος παλι εναντιον ενος διπλοτριπλα φουσκωτου μεξικανου. Η ιδια ιστορια, ο ισπανος να καπνιζει απ'τις μπουνιες που εχει φαει, ξανα ομως "παφ"! νοκ αουτ! Ο κοσμος να βγαζει ιαχες, ο ισπανος να πανηγυριζει και να σηκωνει ψηλα το κατοικιδιο-μασκοτ του, μια τρομακτικα παραμορφωμενη αγελαδα.

Ο σχολιαστης του ματς να φωναζει "Ναι κυριες και κυριοι! Οπως ηταν αναμενομενο, ο ισπανος νικα για ακομα μια φορα! Τρια ζητω για τον ισπανο!"

Ο Μακης να μην πιστευει στα ματια του..

-Καλα ρε Σακη, τι γινεται εδω περα; Ποιος ειναι αυτος ο ισπανος;
-Μα πως γινεται να μην τον ξερεις; Κατσε να στον συστησω.

Πηγαινουν στα αποδυτηρια στο καμαρινι του ισπανου και μπαινουν μεσα, οπου βρισκεται κοσμος πολυς και φωναζει απελπισμενα με παραμορφωμενα προσωπα και σωματα.

-Καλησπερα , λεει ο Σακης στον ισπανο. Απο δω ο Σακης.
-Γεια σου Σακη, λεει ο ισπανος. Ελα να παιξουμε πετρα-ψαλιδι-χαρτι.
Παιζουν, και ο ισπανος νικαει, 10/10.
-Λα ισπάνια ντόντε τραβαχαδορες Σακη. Ελα να παιξουμε τριλιζα.
Παιζουν, και ο ισπανος νικαει ξανα, Το ιδιο ακολουθει και σε καθε αλλο παιχνιδι: στριψιμο νομισματων, εκατομυριουχο, come-in-my-castle, LoL, Age of Empires και Ποιος-Αυτος-Εναμηδεν.


-ΜΑ ΚΑΛΑ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ; Πως γινεται και ο ισπανος νικα σε οποιο παιχνιδι και να παιξει; Ποιος ειναι δηλαδη;

Και λεει ο Μακης.
-Σακη, να σου συστησω τον Γκουέρ.

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

mass effect



Ηταν ο Commander Shepard, και-
Ωπα, δεν ξερετε ποιος ειναι ο commander Shepard?! die.
https://www.youtube.com/watch?v=nETxAJsD0N4

Τεσπα ο Σεπαρντ τα ειχε φτιαξει επιτελους με την Tali και ζουσαν τη ζωη τους ευτυχισμενοι. Οπως περνουσαν τα χρονια ομως η Ταλι αρχισε να διαπιστωνει πως τα πραγματα ειχαν ψυχρανθει. Ο Σεπαρντ ολο εφευγε μακρια σε αποστολες και εκανε μηνες να γυρισει, και οταν γυριζε μυριζε κατι περιεργα αρωματα, και γενικα ηταν σαν να εκρυβε κατι... Κατι πηγαινε στραβα.


Καποια μερα γυρναει ο Σεπαρντ απο μια "αποστολη" στο Yomamas Nebula.Η Ταλι αποφασιζει να δρασει.
-Σεπαρντ!
-Ταλι; Ελα Ταλι ματια μου ομορφα, τι κανεις;
-Αστα αυτα Σεπαρντ! Τι αρωματα μυριζω παλι;
-Αρωματα; Τιποτα, ετσι μυριζω απο τοτε που με ξαναεφτιαξε ο Σερμπερους.
-Εισαι μεγας ψευτης, Σεπαρντ. Τι κρυβεις εκει περα; Τι εχεις στα χερια σου;

Κατι κουνιουταν κατω απο τα γαντια στη στολη του Σεπαρντ.

-Δεν καταλαβαινω τι εννοεις, ετσι ειναι απο παντα Ταλι... Ξερεις οτι τα προσεχω πολυ και τα λατρευω.
-ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΓΚΕΘ! ΕΛΑ ΕΔΩ!

Κανει ενα αεροπλανικο η Ταλι, και με το ομνι-τουλ της σκιζει τα γαντια του Σεπαρντ... και τι να δει! Αντι για χερια, ο Σεπαρντ εχει δυο πουλια! Πτηνα δηλαδη!

-Σεπαρντ;;; Τι ειναι αυτα;

Ο Σεπαρντ να εχει δακρυσει.

-Ταλι, φως της ζωης μου, ξερεις ποσο λατρευω τα χερια μου... Ε λοιπον σου ειπα ψεματα. Εδω και καιρο εχω βρει ενα σπα, στο γαλαξια εκει λιγες στασεις του ηλεκτρικου πριν τον Πειραια, που το εχει ο Αντωνης ο αντρας της μπαρμπι ; Ναι, μπραβο, Αλφα Κεν ταυρου. Ε λοιπον μου ειπε για αυτο το σπα ο Σακαρους ο Βαλκαριαν, οτι κανει θαυματα. Παντα ηθελα ομορφα πουλια αντι για χερια, και εκει καταφεραν να εκπληρωσουν το ονειρο μου! Βρηκα δυο τρια στο ενεργειακο πεδιο λιγο εξω απο την ατμοσφαιρα του Αρη και πηγα και μου τα εβαλαν.
-Τι ειναι αυτα που λες Σεπαρντ; Εγω καθομουν και αγωνιουσα, μου ελεγες οτι πας να πολεμησεις τους Ρηπερς, που μου ειπες οτι δεν ειναι αντιγραφη απο το Φαηερφλαη, μετρουσα τις μερες και εσυ πηγαινες σε κεντρα ομορφιας γαμω το μπαηοτικ σου μεσα; Τι θες να πεις γαμω το ομνιτουλ μου;;;
-Θελω να πω....

Αγαπημενα χερια περιστερια... σπα , Ταλι, τα ταξιδια μου στα αστερια...