Μάκη μπορείς να μου εξηγήσεις τι σε έπιασε και δίνεις στην αράχνη σου να διαβάζει φιλοσοφία,
λογοτεχνία και κάθε λογής επιστήμη σε ακαδημαικό επίπεδο;
-Μα είναι φυσιολογικό, Σάκη.Δεν σου είχα πει πως θέλω να φτιάξω ιστό λόγιο;

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

while(-3 +4)

Ηταν ο Σακης, προγραμματιστης, στρατιωτης και αυτος στον πολεμο εναντιον του skynet. Μαζι με τον Μακη, προσπαθουσαν να αποτρεψουν μια επιθεση των ρομποτωνε που θα εκανε πιου πιου και θα σκοτωνε ολη την ανθρωποτητα.

Το σχεδιο τους ηταν φρικτο: υπηρχαν πληροφοριες οτι ενα απο τα ρομποτ-συμμαχους των ανθρωπων, και μαλιστα ενα που ηταν φιλος με τον Μακη τον αρχηγο, ηταν προδοτης σπιουνος εφιαλτης, και θα προεδιδε με ολη του τη δυναμη να πουμε και θα πεθαιναν ολοι! ΟΛΟΙ!

Ευτυχως ομως υπηρχε το εξης σχεδιο: ο Σακης θα προγραμματιζε σε lolcode μια api (απλικεησχιο προγκραμην ιντερφεης) στο ρομποτ, και οταν επαιρνε την διαταγη να προδωσει, αντι να προδωσει θα καταστρεφοταν αυτο και ολα τα ρομποτ-εχθροι! (να εξηγησω πως γινεται, αν δεν καταλαβαινετε). Ηταν μια προγραμματιστικη προκληση που μονο ενας χακερ Νηο σαν τον Σακη μπορουσε να τα καταφερει!

Αλλα, οντας τερμηνεητορ γιουνιβερς, υπηρχε ενα προβλημα. Το ρομποτ ταξιδευε στο χρονο, και επρεπε οχι μονο να εντοπισουν το που βρισκεται και ποιο ειναι, αλλα και το ποτε βρισκεται. Wow. Many complexities. Ο Μακης εψαχνε ακουραστα το χωροχρονικο συνεχέσε, ωσπου εντοπισε υποπτες κινησεις και εδωσε τη διαταγη στον Σακη.

-Μακη, νομιζω το εντοπισα! Πηγαινε στο αυριο και χωσε την api στο ρομποτ που διπλωνει σωβρακα! Ειναι φιλος μου και κινειται υποπτα!

 Πηγαινει ο Μακης, αλλα τζιφος. Ο driver sigsys attribute this gigaherz-byte εδινε σημα -nvidia lara croft ,που προφανως σημαινε οτι δεν ηταν ο προδοτης.

Συνεχιζει ο Μακης το ψαξιμο.
-Σακη! Φολω δε γουαητ ραμπητ! 2 μηνες πριν, το ρομποτ-δονητης! Το ξερω... απο ενα γνωστο, φατσικα μονο..

Προσπαθει ο μακης να σφηνωσει την API. Κανει ping databus wyoming sudoku στο mecha ρομποτ, αλλα τιποτα! Η εφαρμογη επεστρεφε javalang errors  steve jobs και segfault dirka dirka mohhamed jihad -44 . Πραγματικη καταστροφη.

Τα πραγματ ηταν σκουρα, αφου σε λιγες ωρες θα γινοταν το καμπουμ. Τοτε ο Μακης αποφασισες να ψαξει βαθια, στα αδυτα του ματριξ και της ζαηον angry birds. Και ανακαλυψε κατι φρικτο. Ο πιο κοντινος του μηχανικος φιλος, το ρομποτ-αδελφος του θα ελεγε κανεις,  ηταν ο προδοτης! Και βρισκοταν δυο μερες στο παρελθον, ετοιμο να καταστρεψει τα παντα!

Δακρυα κυλησαν στα ματια του Μακη. Ο προδοτης δεν ηταν ενας καθημερινος φιλος, ενας περαστικος απ'τη ζωη του, αλλα o bro του, το φιλαρακι του, ο κωλος στο βρακι του.

Πιανει λοιπον τον ασυρματο και φωναζει στο Σακη:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Προχθες, εκει put API, να! Mecha πιο κολλητο μου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου